Lothepus, Vendela og Petter på Knarvik Senter

Anne Hvidsten leser bok

Julestemning for heile familien

Fredag 1. desember klokka 18.30 kjem Anne Hvidsten til Knarvik Senter. Frå Senterscena skal ho lese nokre utdrag frå den nye boka si «Oppdrag juleglede – en julefortelling i 24 deler».

Til boka har Anne laga to songar, som ho òg vil spele denne dagen.

Til å hjelpe seg med det, har ho fått med seg har ho heile to barnekor frå Alversund – Sing Singeling og SingOut. Dei skal vere med å synge dei to songane «Desembersang (Første dag i desember)», og «Snømannsangen».

— Det blir julestemning for hele familien og sårt, morsomt og gøy på en gang, forsikrer Anne.

Lothepus, vendela og petter

Signering av bøker og champagneglass

Fredag 1. desember klokka 13.00, kjem Vendela Kirsebom, Petter Pilgaard og Lothepus til Knarvik Senter. Dei tre blei publikumsyndlingar under TV-programmet «Farmen Kjendis», og er sjølv aktuelle med eigne program på skjermen.

Vendela og Lothepus er begge bok-aktuelle med eigne biografiar denne hausten. Dei kjem til senteret for å signera bøker, medan Petter Pilgaard kjem til Tilbords for å signera champagneglass. Kom å slå av ein prat, og ta ein selfie med Petter, Vendela og Lothepus!