Sommarkonkurranse 2018 – Vinn båt m/motor!

Besøk Knarvik Senter i juni, juli og august og delta i vår sommartrekning!

Slik deltek du:
Du må vere minst 15 år og medlem i Knarvik Senter sin Kundeklubb for å delta. Dersom du ikkje alt er medlem, kan du melde deg inn i ein av butikkane eller her på nettsida »

Legg så handleturen innom 4 ulike butikkar i Knarvik Senter mellom 1. juni og 31. august og få stempel på konkurransekupongen. Kupong får du i butikkane. Lever ferdig utfylt kupong i postkassa ved båten på Sentrumstorget, og du er med i trekninga av denne flotte fritidsbåten m/motor frå E39 Båt & Henger. Vinnaren vert trekt i begynnelsen av september, og kontakta direkte. Du må gjerne delta fleire gongar.

Kva kan du vinne?
Båten er ein Hobby 555 Proff, Konsollbåt m/Suzuki 50 ATL. I tillegg får du med priming og bunnsmøring, konsolltrekk, MH 200 teinehaler,  taupakke, teiner m.m. Alt har ein veiledande pris på heile 188.090,-(!)

Båten er utstilt på Sentertorget i heile sommar.