Barn i fokus!

Den første lørdagen i kvar månad vil vi gjere noko ekstra for dei minste på Knarvik Senter.

Den 2. februar kan ein finne fleire aktivitetar for dei minste rundt omkring på senteret. Ballongar, bollar, ansiktsmaling og gjettekonkurransar er noko av det ein kan finne rundt omkring i butikkane denne lørdagen.

Ballongar, kino og kodeknekkarar

På Sentrumstorget vil Torkel fra Ballongtwist lage flotte ballongfigurar til barna fra klokka 12.

I tillegg får vi storfint besøk av forfattar Bobbie Peers. Han har, forutan å vere ein prisvinnande regissør, skrive bøkene om den 12 år gamle kodeknekkaren William Wenton. Den første boka i serien – Luridiumstyven, har blitt solgt til nærare 40 land, og har vore ein massiv suksess. Peers kjem til å besøke Norli klokka 15.00.

Norli sel òg billettar til filmen “Riverolf krasjer internett”, som går på Nyheim Kino i helga.

Riverolf er helgas kinofilm

Sjå her for ein fullstendig oversikt over aktivitetar i butikkane og gode tilbod:

Tilbod på Knarvik Senter under barn i fokusTilbod under Barn i Fokus på Knarvik Senter