Vinn båt m/motor!

Delta i årets sommartrekning! Besøk Knarvik Senter i sommar og bli med i trekninga av ein splitter ny fritidsbåt.

 

For å delta må ein vere over 15 år og medlem i Knarvik Senter sin Kundeklubb. Dersom du ikkje alt er medlem kan du melde deg inn på www.knarviksenter.no eller laste ned appen.

Legg handleturen innom fire ulike butikkar i Knarvik Senter mellom 17. juni og 31. august. 4 registreringar gir deg ein vinnarsjanse i trekninga av den flotte fritidsbåten levert av E39 Båt & Henger. Ein kan delta fleire gongar.

Båten du kan vinne er ein HR 480 med Suzuki 60 ATL motor.

Det er ein smart og praktisk skjærgardsjeep for variert bruk, alt frå fiske til vannsport. Den er roleg og stabil i all slags ver. I styrbord rekke framfor konsoll finn du eit innfelt bord. Når du vipper det ut gjer du heile framparten om til ei hyggeleg sitjegruppe med bord. Komplett putesett følgjer med.

Last ned appen her:

 

Båtpakken har ein verdi på heile 186 875,-(!)

Vinnaren blir trekti byrjinga av september,og kontakta direkte.